انتخاب صفحه

فروش کانکس و کانتینر در رشت

فروش انواع کانتینر ۲۰ فوت ( ۶ متری ) ، ۴۰ فوت ( ۱۲ متری ) دست دوم و کارکرده و تمیز و آب و بندی شده در رشت ، بندرانزلی ، لاهیجان ، لنگرود ، هشتپر ، آستارا و … و همچنین ارسال به سایر شهرهای اطراف با بهترین قیمت.

فروش انواع کانکس نو و دست دوم در رشت ، بندرانزلی ، لاهیجان ، لنگرود ، هشتپر ، آستارا و … با بهترین قیمت

| فروش کانتینر در رشت ، خرید کانتینر در رشت ، قیمت کانتینر در رشت ، کانتین در رشت ، کانتینر نو در رشت ، فروش کانتینر انباری در رشت ، کانتینر ۲۰ فوت در رشت ، کانتینر ۴۰ فوت در رشت ، کانتینر ۲۰ فوت استاندارد ، کانتینر ۴۰ فوت استاندارد ، کانتینر ۴۰ فوت استاندارد High Cube ، کانتینر ۲۰ فوت استاندارد بی سقف ، کانتینر ۴۰ فوت استاندارد بی سقف ، کانتینر ۲۰ فوت استاندارد Flat Rack ، کانتینر ۴۰ فوت استاندارد Flat Rack ، کانتینر ۲۰ فوت استاندارد یخچال دار ، کانتینر ۴۰ فوت استاندارد یخچال دار ، کانتینر ۲۰ فوت استاندارد تخت (Flat) ، کانتینر ۴۰ فوت استاندارد تخت (Flat) ، کانتینر دارای برگ سبز ، کانتینر دست دوم ، کانتینر کارکرده در حد نو ، اجاره کانتینر جهت انبار ، فروش عمده کانتینر |

| فروش کانکس در رشت ، خرید کانکس در رشت ، قیمت کانکس در رشت ، ساخت کانکس در رشت ، کانکس سازی در رشت ، کانکس کارگاهی ، کانکس اداری ، کانکس مهندسی ، کانکس نگهبانی ، کانکس انباری ، کانکس تجهیزکارگاه ، کانکس سرویس بهداشتی ، کانکس چرخدار ، اجرای ساختمان پیش ساخته ، اجرای کمپ کارگری
تجهیز کارگاه ، کمپ مهندسی و VIP ، اجرای خانه های پیش ساخته ، ساخت کانکس در محل |

فروش انواع کانکس و کانتینر

مشخصات کانتینرهای مختلف

کانتینر ۲۰ فوت : مشخصات عمومی کانتینر های ۲۰ فوت که اصطلاحا به کانتینرهای ۶ متری هم معروف هستند به قرار زیر است :

طول داخلی : ۵٫۹ متر (۱۹٫۴ فوت)
عرض داخلی : ۲٫۳۵ متر (۷٫۸ فوت)
ارتفاع داخلی : ۲٫۳۹۳ متر (۷٫۱ فوت)
عرض درب : ۲٫۲۸ متر (۷٫۶ فوت)
فضای داخل : ۳۳٫۲ متر مکعب (۱۱۷۲ فوت مکعب)
حداکثر ظرفیت بار : ۲۱۷۷۰ کیلوگرم (۴۷۹۰۰ پوند)

کانتینر ۴۰ فوت : مشخصات عمومی کانتینر های ۴۰ فوت که اصطلاحا به کانتینرهای ۱۲ متری هم معروف هستند به قرار زیر است :

طول داخلی : ۱۲٫۰۳۶ متر (۳۹٫۵ فوت) 
عرض داخلی : ۲٫۳۵ متر (۷٫۸ فوت)
ارتفاع داخلی (معمولی) : ۲٫۳۹۳ متر (۷٫۱ فوت)
ارتفاع داخلی (ارتفاع بلند) : ۲٫۶۹۷ متر (۸٫۱ فوت)
عرض درب : ۲٫۳۵ متر (۷٫۸ فوت)
فضای داخل (معمولی) : ۶۷٫۷ متر مکعب (۲۳۹۰ فوت مکعب)
فضای داخل (ارتفاع بلند) : ۶۶٫۶ متر مکعب (۲۶۹۴ فوت مکعب)
حداکثر ظرفیت بار (معمولی) : ۲۶۷۸۰ کیلوگرم (۵۹۰۴۰ پوند)
حداکثر ظرفیت بار (ارتفاع بلند) : ۲۵۹۸۰ کیلوگرم (۵۸۴۵۰ پوند)

کانتینر چادری یا اپن تاپ : این کانتینرها دارای سقف قابل تعویض هستند و علاوه بر اینکه میتوان برای حمل کالا با ارتفاع زیاد مورد استفاده قرار بگیرند ، در برخی موادر میتوان برای پوشش کالاها از پارچه های برزنتی در سقف آن استفاده کرد.

کانتینر بغل بازشو : در صورتیکه بخواهیم اجناس و کالا با حجم بیشتری را  درون کانتینرها قرار دهیم از کانتینر های بغل بازشو استفاده میکنیم . این کانتینرها با تعبیه یک درب از پهلوها این امکان را به کاربران میدهند.

ابعاد کانتینرهای چادری و بغل بازشو ۲۰ و ۴۰ فوت است که جزئیات آن در تب های ( ۲۰ فوت و ۴۰ فوت ) قابل مشاهده هستند.

کانتینر یخچالی : برای حمل و نقل و نگه داری مواد غذایی فاسد شدنی امثال گوشت و میوه از کانتینرهای با سیستم تهویه هوا و قابلیت تنطیم دما استفاده میشود که اصطلاحا به آن کانتینر یخچالدار Refrigerator Container میگویند. یکی از انواع کانتینرهای یخچالدار ، که به آن کانتینر سردخانه ای میگویند ، از پرمصرف ترین کانتینرها شرکت های مواد غذایی هستند.

ابعاد کانتینرهای یخچالی ۲۰ و ۴۰ فوت است که جزئیات آن در تب های ( ۲۰ فوت و ۴۰ فوت ) قابل مشاهده هستند.

انواع کانکس و تیپ های آن

انواع کانکس ها با کاربری های مختلف:

کانکس اداری ، کانکس اورژانس ، کانکس پلیس ، کانکس پیش ساخته ، کانکس ثابت ، کانکس جوشی ، کانکس دوقلو ، کانکس دوطبقه ، کانکس رستوران ، کانکس ساندویچ پنل ، کانکس سالنی ، کانکس سرویس بهداشتی ، کانکس سیار ، کانکس فروشگاهی ، کانکس کارگاهی ، کانکس کاروان ، کانکس کامپوزیت ، کانکس مخابراتی ، کانکس متحرک ، کانکس مدیریتی ، کانکس مسکونی ، کانکس مطبوعاتی ، کانکس مدرسه ، کانکس  نگهبانی ، کانکس دست دوم

تیپ A+ : 
شاسی تیرآهن- اسکلت پروفیل سنگین – نمای داخل دیوارپوش پی وی سی روکش دار- دارای دو پنجره آلومینیم (در کانکس شش متری) و چهار پنجره در کانکس دوازده متری.

تیپ A:
شاسی قوطی سنگین- اسکلت پروفیل نیمه سنگین – نمای داخل دیوارپوش پی وی سی ساده- دارای یک پنجره آلومینیم (در کانکس شش متری) و سه پنجره در کانکس دوازده متری

تیپ B:
شاسی تیرآهن- اسکلت پروفیل سنگین – نمای داخل ام دی اف طرح راش- دارای دو پنجره آلومینیم (در کانکس شش متری) و چهار پنجره در کانکس دوازده متری

تیپ C:
شاسی قوطی سنگین- اسکلت پروفیل سبک -نمای داخل ام دی اف – دارای یک پنجره آلومینیم (در کانکس شش متری) و سه پنجره در کانکس دوازده متری

نمونه کانتینر و کانکس های ساخته شده

فروش انواع کانتینر
فروش انواع کانتینر ۲۰ فوت و ۴۰ فوت
کانتینر چیست ؟

کانتینر جعبه فلزی بزرگی است با ابعاد استاندارد که کالا در آن قرار داده می‌شود و آن را به وسیله قطار یا کشتی یا هواپیما یا کامیون حمل می‌کنند؛ این واژه به کامیونی که چنین جعبه‌ای را حمل می‌کند نیز اطلاق می‌شود. ترابری به‌وسیله بارگنج‌ها را بارگنج‌بری (Containerization) می‌نامند. بارگنج بری سامانه‌ای چندگانه (intermodal) برای ترابریکالاست یعنی دارای ایستگاه‌هایی است که در آن‌ها می‌توان از یک شیوه ترابری به شیوه دیگر منتقل شد/ به این گونه ایستگاه‌ها، ایستگاه‌های چندگانه می‌گویند. در بارگنج‌بری آن از بارگنج‌های استاندارد ایزو استفاده می‌شود. این بارگنجهای استاندارد قابل بارگیری در کشتی‌ها، واگن‌ها و کامیون‌ها هستند. سه درازای استاندارد برای بارگنج‌ها وجود دارد: ۲۰۰ فوت، ۴۰ فوت و ۴۵۵ فوت.

موارد استفاده کانتینر ها

کانتینرها از نظر نوع کاربری دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام برای یک نوع خاص از کالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه حجم بسیار زیادی از کالاها از طریق کانتینر حل می‌شود و دلایل اصلی آن به شرح ذیل می‌باشد:

محافظت کالا در برابر حوادث طبیعی از جمله باران و آفتاب
محافظت کالا در برابر سرقت در طول مسیر حمل
راحتی تخلیه و بارگیری
راحتی صفافی یا دسته‌بندی کردن کانتینر در محوطه‌ها و کشتی
استفاده بهتر از فضای کشتی و انبار
بارشماری راحت

کانکس چیست ؟

اصطلاح کانکس برای اتاقک های پیش ساخته به کار می رود و اصطلاحا به اتاق های آماده که جنس آنها از مواد اولیه با کیفیت بالا و بسیار سبک می باشد، گفته می شود.
کانکس ها معمولا جایگزین مناسب و سریعی برای داشتن یک محل اسکان می باشد. البته با توجه به تنوع زیاد محل اسکان برای یک فرد، کانکس های نیز امروزه انواع متفاوتی دارند، مثل کانکس های اداری، مسکونی، کارگاهی و… که در ادامه مقالات و همچنین بخش محصولات کانکس می توانید با انواع کانکس ها آشنا شوید.
مهمترین دلیل استفاده از یک کانکس نیز خاصیت آماده بودن آن و همچنین با سرعت قابل نصب و استفاده بودن می باشد. زیرا فقط کافی ست شما یک کانکس را که در حیطه کاری و مورد استفاده شما می باشد، سفارش دهید و در صورت اختصاصی نبودن طرح کانکس و اندازه های آن، می توانید در کسری از زمان و در طول چند ساعت آن را در محل مناسب نصب نمایید و بلافاصله از آن استفاده نمایید.
امروزه بسیاری از بخش های مختلف یک شرکت یا کارخانه با کانکس ها راه اندازی می شود و با توجه به مقاوت خوب و طرح های نوین کانس ها، در آینده بسیاری از بخش های محوطه ای شرکت ها و کارخانه ها با کانکس ها ساخته خواهد شد.
حتی امروزه کانکس های مسکونی نیز ساخته شده است و در بسیاری از ویلا ها و زمین های که نیاز به یک محل اسکان دارند و همچنین فرصت کافی برای ساخت یک بنا را نداریم، و همچنین نمی خواهیم هزینه ی زیادی برای ساخت بنا اختصاص دهیم، می توانیم از کانکس های مسکونی استفاده نماییم.
حال اگر بخواهیم معنای جامع و کاملی برای سوال کانکس چیست و کلمه کانکس به شما ارائه دهیم، می توانیم کانکس را یک کمپ فلزی تعریف کنیم که  انسان و وسایل انسان را در مقابل سرما و گرما و باران و باد و سایر عوامل محیطی محافظت می نماید.

موارد استفاده کانکس ها

شاید به دنبال این باشید که بدانید کانکس ها امروزه در چه مواردی کاربرد دارند و چه استفاده هایی از کانکس در جامعه می شود. بیشترین استفاده از کانکس در زمانی اتفاق می افتد که ما نیاز به محلی برای اسکان سریع داریم، و یا نیاز به محلی برای محافظت از عوامل محیطی مثل نور، باد، گرما و… داریم. زیر یکی از بزرگترین مزیت های کانکس ها ، خاصیت از پیش ساخته شدن آنها و مقاومت بالای آنها می باشد.

حال در این مقاله تعدادی از کاربرد های کانکس و موارد استفاده از کانکس را برای شما عنوان می نماییم :

  1. مناسب برای اتاقتک های آماده برای پلیس
  2. مناسب برای نصب زمین های ویلایی
  3. محل مناسبی برای محل استراحت در باغ ها و ویلا ها
  4. محل استراحت برای کشاورزان در زمین های کشاورزی
  5. راه اندازی یک فروشگاه سریع
  6. مناسب برای اضافه کردن یک بخش به ساختمان
  7. مناسب برای اضافه کردن یک طبقه بر روی ساختمان
  8. مناسب برای ایجاد بخش آشپزخانه
  9. مناسب برای ایجاد اتاقک های نگهبانی
  10. مناسب برای ایجا گلخانه ها
  11. مناسب برای داشتن یک اتاقک سیار برای نصب در محل های متفاوت
مزیت کانکس ها !
  1. قیمت مناسبتر نسبت به مصالح ساختمانی
  2. قابلیت جا به جایی و یکبار مصرف نبودن کانکس ها
  3. سرعت در ساختن آنها
  4. می توان حتی از آن به صورت ثابت استفاده نمود
  5. کانکس ها ضد آب می باشند
  6. سبک بودن و در عین حال مقاوم بودن
  7. می توان نمای داخلی و ظاهری آن را در سریعترین زمان تغییر داد
  8. ضد رطوبت می باشند
  9. کف آنها اغلب از سرامیک و ضد آب می باشد
  10. تمیز کردن درب ها و دیوار های آن بسیار راحتر از یک بنا سنتی می باشد
  11. قابلیت ساخت آنها ضد زلزله
  12. ضد زنگ بودن آلیاژ آنها
  13. و…